Următorul eveniment:

Stagiu de inițiere în  tai ji quan

stilul Chen

din toamna 2017

detalii în curând

 

Împletind armonios teoria cu practica vom învăța într-un mod plăcut primele 5 mișcări, denumite lao wu shi (cei 5 pasi stravechi) din taolu.

Acești 5 pasi reprezintă prima secvență din taolu, care poate fi practicată si de sine stătător și reprezintă baza taiji quan, oferind o perspectivă foarte bună asupra acestei arte marțiale interne și fiecare va putea constata multiplele avantaje ale practicării taiji quan.

Pentru cei care se simt atrași de această formă de mișcare există posibilitatea de a continua cu o practică regulată ,în Oradea.

Echilibru, suplețe, forță, sănătate, calm, se vor putea dobândi în cadrul antrenamentelor regulate, în general dezvoltarea capacităților fizice si psihice, într-un mod blând dar uneori energic. Se vor învăța diverse aspecte ale culturii multimilenare a Chinei, prin practicarea tai ji quan.
Putem fi beneficiarii unei tradiții transmise din generație în generație în cadrul familiei Chen, împărtășită în întreaga lume în ultimul timp.

Diverse categorii de vârstă pot practica tai chi:
    elevi și studenți – pentru o dezvoltare armonioasă și întărire a corpului, îmbunătățirea concentrării atenției și a performanțelor la învățat, obținerea unui echilibru interior necesar pe tot parcursul vieții
    adulți de vârstă medie – pentru menținerea sănătății, obținerea unei stări de bine, dezvoltarea forței musculare și mobilității, refacerea calmului și reducerea stresului
    seniori – pentru refacerea mobilității, echilibrului și anumitor parametri fizici vitali, antrenarea memoriei și prezervarea sănătății

Înscrieri în perioada

Locația stagiului va fi la

Program:

Cost:

Informații suplimentare și înscrieri: taijior@yahoo.ro