Următorul eveniment:

 Curs introductiv tai ji quan  stilul Chen

 

26-28 ianuarie 2018

Sănătate  –  Artă marțială  –  Spiritualitate

Cursul introductiv este pentru cei care sunt la primul contact cu tai ji quan stilul Chen, pentru a afla câte ceva despre istoria taijiquan cunoscut sub numele mai răspândit de tai chi dar și pentru a învăța primii 5 pași din taolu (secvență de mișcări)

Vom practica stilul Chen de taiji quan, familia Chen fiind cea de la care s-a răspândit prima dată în China, apoi în întreaga lume această artă marțială. Practica noastră este aproape identică cu cea din China, încercăm să păstrăm abordarea tradițională a acestei arte, la fel cum este predată și azi în cadrul familiei.

Ce este taiji quan? Pe ce se bazează? Cum se practică în mod tradițional?
Răspunsuri la aceste întrebări le veți găsi la scurt timp după începerea practicii apoi le veți redescoperi pe parcursul drumului pe această cale.

Cine poate practica? De la copii până la persoane în vârstă orice persoană poate practica tai chi.

În urma practicării regulate a taijiquan veți constata îmbunătățirea posturii corpului, detensionarea anumitor zone ale corpului, afectate de viața sedentară, un somn mai bun, o capacitate de concentrare mai mare și în general îmbunătățirea parametrilor fizici și psihici precum și o stare de bine.

Vom porni la drum cu secvența lao wu shi, cele 5 mișcări străvechi, o secvență care conține esența taijiquan și poate fi exersată și de sine stătător. Îmbinând în mod plăcut teoria cu practica vom face primii pași pe calea tai chi. După acest weekend de inițiere există posibilitatea de a continua studiul taiji quan, în cadrul cursurilor regulate, începând cu luna februarie.

O metodă verificată de dezvoltare personală.

Principiile însușite pot fi aplicate în viața de fiecare zi.

Pentru participare la curs este necesară înscrierea prealabilă, deoarece locurile sunt limitate.

Program:taichi oradea

  • 26 ianuarie orele 19-20
  • 27 ianuarie orele 9-11.30 și 18-20
  • 28 ianuarie orele 9-11.30

Preț:  190 RON pentru înscriere până în data de 24 ianuarie, după această dată este de 220 RON

Pentru înscrieri și întrebări ne puteți contacta la: taijior@yahoo.ro respectiv 0773-909125