Următorul eveniment:

 Stagiu de inițiere în tai ji quan (tai chi) stilul Chen

21-22 aprilie 2018

Sănătate  –  Artă marțială  –  Spiritualitate

 

În 16 februarie a început un nou an în tradiția chineză și anume anul câinelui maro de munte. În mod formal denumit anul câinelui de pământ yang, anul prezintă doi munți așezați unul în spatele celuilalt. Pe calea taiji vom putea trece cu ușurință de munți. Este un an în care trebuie gândim și analizăm mai puțin și decidem mai mult pe bază de instinct.

Vom practica stilul Chen de taiji quan, familia Chen fiind cea de la care s-a răspândit prima dată în China, apoi în întreaga lume această artă marțială. Practica noastră este aproape identică cu cea din China, încercăm să păstrăm abordarea tradițională a acestei arte, la fel cum este predată și azi în cadrul familiei.

Ce este taiji quan? Pe ce se bazează? Cum se practică în mod tradițional?
Răspunsuri la aceste întrebări le veți găsi la scurt timp după începerea practicii apoi le veți redescoperi pe parcursul drumului pe această cale.

Cine poate practica? De la copii până la persoane în vârstă orice persoană poate practica tai chi.

În urma practicării regulate a taijiquan veți constata îmbunătățirea posturii corpului, detensionarea anumitor zone ale corpului, afectate de viața sedentară, un somn mai bun, o capacitate de concentrare mai mare și în general îmbunătățirea parametrilor fizici și psihici precum și o stare generală de bine.

O metodă verificată de dezvoltare personală.

Principiile însușite pot fi aplicate în viața de fiecare zi.

În cadrul cursului de inițiere vom învăța primele 5 mișcări din taolu (setul de mișcări) precum și elemente de teorie și o scurtă preyentare a istoriei și stilurilor de tai ji quan.

În urma cursului introductiv, cei interesați vor putea participa din luna mai la cursurile regulate de tai ji.

Program:

  • sâmbătă 21 aprilie orele 9-11.30 și 18-20
  • duminică 22 aprilie orele 9-11.30

Cost: 180 lei.

Pentru participare la curs este necesară înscrierea prealabilă, deoarece locurile sunt limitate.

Pentru înscrieri și eventuale întrebări ne puteți contacta la: taijior@yahoo.ro sau 0773-909125