Următorul eveniment:

  Curs de inițiere în taijiquan: va avea loc în perioada 20-21 octombrie 2018

 

Începând cu data de 20 octombrie puteti porni la drum pe o cale bătută de mulți oameni: calea taiji.

O grupă tocmai începe această călătorie și după acest stagiu intensiv vă puteți alătura grupei.

Ce este taijiquan, cum se practică este doar o formă de mișcare sau mai mult? Sunt întrebări la care puteți găsi răspunsuri parțial în paginile site-ului, dar cu adevărat răspunsurile vor veni pe parcursul antrenamentelor când veți descoperi că multe lucruri auzite despre tai chi sunt doar imagini superficiale ale acestei arte care are profunzimi nebănuite, dezvăluite pas cu pas de practica de fiecare zi.

Artă marțială – practică pentru sănătate – spiritualitate toate sunt fațete ale artei provenită din cultura multimilenară a Chinei.

Modul nostru de practică este cel tradițional, cum se practică și în zilele noastre în cadrul familiei Chen în China.

Vă invităm să nu irosiți această ocazie, să purcedeți la drum pentru a descoperi o nouă lume care cu siguranță vă va fi folositoare și vă va aduce multe satisfacții.

Programul stagiului de weekend:

sâmbătă 20 octombrie, orele 9-11 și 18-20 și duminică 21 octombrie, orele 9-11

Se vor prezenta baze teoretice ale tai chi chuan și de asemenea se vor preda primele mișcări din taolu, vom vorbi despre avantajele practicării acestei arte marțiale pentru copii, tineri, adulți sau vârstnici și vom exersa îmbinând într-un mod plăcut teoria și practica. Participanții vor pleca mai odihniți și mai energici decât la venire.

Participarea necesită înscrierea la taijior@yahoo.ro

Informații și la telefon 0773-909125