Persoane fizice

Dacă sunteți persoană fizică, puteți sprijini activitățile asociației direcționând 2% din impozitul pe venitul global (conform art. 123 alin 2 si 3  privind Codul Fiscal), dacă nu specificați destinația acestor bani, ei se virează oricum la bugetul de stat.

În cazul în care sunteți persoană fizică doar cu venituri salariale, vă rugăm să descărcați și completați formularul 230 de mai jos și puteți să-l depuneți la Agenția Națională de Administrare Fiscală de care aparțineți.

Descarcă formularul 230

Dacă pe lângă veniturile salariale aveți și alte tipuri de venituri (chirii, agricole etc) vă rugăm să descărcați și completați formularul 200 de mai jos și puteți să-l depuneți la Agenția Națională de Administrare Fiscală de care aparțineți.

Descarcă formularul 200

Persoane juridice

Dacă dețineți o companie care realizează profit și pentru care plătiți impozit, ne puteți sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferiți se scade direct din impozitul datorat statului, conform art.25 alin. (3) lit. 6) din Codul fiscal.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

 – nu depășesc 20% din impozitul pe profit datorat

– sunt în limita a 0,5% din cifra de afaceri

Descărcați și completați cu datele companiei Contractul de sponsorizare și transferați suma prevăzută în contract în cont până la sfârșitul anului fiscal. Astfel, în momentul plății impozitului către stat, această sumă va fi scăzută din totalul de plată.

Sponsorizări – descărcare contract

Donație

Dacă doriți să sprijiniți activitatea asociației noastre printr-o donație (în lei), puteți face acest lucru depunând suma dorită în contul Asociației Nei Dao :

RO87BTRLRONCRT0257856101,

deschis la Banca Transilvania Oradea. .