Curs pentru sănătatea coloanei vertebrale

7-26 septembrie

 

Odată cu modul de viață sedentar caracteristic extinderii digitalizării și facilităților industriei moderne, deși aparent viața a devenit mai ușoară, aproape complet lipsită de efort fizic, o latură neplăcută este apariția pe scară largă a afecțiunilor coloanei vertebrale atât la bărbați cât și la femei și la vârste din ce în ce mai fragede.

Cauzele apariției acestor afecțiuni ale coloanei vertebrale este multiplă, de la lipsa de mișcare adecvată, la stres, alimentație nesănătoasă etc.

Pentru a sprijini pe cei care au astfel de afecțiuni, organizăm un seminar în cadrul căruia veți putea învăța metode de a îmbunătăți starea dvs. de sănătate, prin :

  • exerciții specifice

  • masarea anumitor puncte de acupresură

  • alimentație

  • mod de viață

  • prevenție și eliminare cauze de reapariție

Fiind vorba de o problemă complexă pentru îmbunătățirea afecțiunii este de dorit o abordare holistică, pentru că și cauzele apariției bolii sau dezechilibrului, au fost și sunt multiple.

Cui se adresează seminarul?

Tuturor celor care au probleme cu coloana vertebrală, care s-au manifestat prin apariția unor afecțiuni sau sunt doar în fază de disconfort.

Cu cât mai repede intervenim, cu atât mai bine pentru sănătatea noastră, vorba taoiștilor: să stingem focul cât timp este doar o scânteie.

Programul:

înscrierile s-au finalizat

Prețul:

Numărul de locuri fiind limitat înscrierea este obligatorie.

Înscrieri la taijior@yahoo.ro