Gimnastică pentru sănătatea coloanei vertebrale

 

Odată cu modul de viață sedentar caracteristic extinderii digitalizării și facilităților industriei moderne, deși aparent viața a devenit mai ușoară, aproape complet lipsită de efort fizic, o latură neplăcută este apariția pe scară largă a afecțiunilor coloanei vertebrale atât la bărbați cât și la femei și la persoane din ce în ce mai tinere.

Cauzele apariției acestor afecțiuni ale coloanei vertebrale sunt multiple, de la lipsa de mișcare adecvată, la stres, alimentație nesănătoasă etc.

Pentru a sprijini pe cei care au astfel de afecțiuni, organizăm un seminar în cadrul căruia veți putea învăța metode de a îmbunătăți starea dvs. de sănătate, prin :

  • exerciții și posturi specifice

  • masarea anumitor puncte de acupresură

  • alimentație

  • mod de viață

  • prevenție

Fiind vorba de o problemă complexă pentru îmbunătățirea stării coloanei vertebrale este de dorit o abordare holistică, pentru că și cauzele apariției bolii sau dezechilibrului, au fost și sunt multiple.

Cui se adresează seminarul?

Tuturor celor care au probleme cu coloana vertebrală, care s-au manifestat prin apariția unor afecțiuni sau sunt doar în fază de disconfort, dureri ușoare.

Cu cât mai repede intervenim, cu atât mai bine pentru sănătatea noastră, vorba taoiștilor: să stingem focul cât timp este doar o scânteie.

Programul:

14 iunie – marți – orele 18.30-19.30

16 iunie – joi – orele 18.30-19.30

21 iunie – marți– orele 18.30-19.30

23 iunie – joi – orele 18.30-19.30

25 iunie – sâmbătă – orele 9.30-11.30

 

Înscrierile s-au terminat, dacă doriți să participați în viitor trimiteți un email  la taijior@yahoo.ro