Curs tai chi pentru începători

în 1-2 februarie 2020

În 25 ianuarie începe anul nou conform calendarului chinezesc. 2020 va fi anul șobolanului alb yang de metal. (anul 4717 după calendarul chinezesc)

Șobolanul fiind primul animal din zodiacul chinezesc pentru că a ajuns primul la convocarea împăratului de Jad anul acesta este bun pentru a începe activități noi, conform zodiacului chinezesc, deci aveți oportunitatea ca în weekendul 1-2 februarie 2020 să porniți pe calea taijiquan (tai chi).

Cu această ocazie vă invităm să participați la un curs de inițiere pentru începători.

Puteți practica această artă marțială internă la orice vârstă, de la copii la seniori, este practicată deja de către câteva sute de milioane de persoane. Efortul este dozat gradat și este un mod de mișcare blând dar și cu elemente energice potrivit atât persoanelor sănătoase și viguroase cât și pentru cei cu diverse afecțiuni.

Efectele sunt în primul rând și în primă fază pentru îmbunătățirea sănătății, apoi pentru obținerea unor abilități marțiale și în cele din urmă pentru evoluție spirituală.

Modul nostru de practică este cel al familiei Chen, fondatoarea acestui stil de taijiquan pe care îl practicăm la Oradea la fel cum se practică și azi în China.

Programul stagiului de inițiere este:

sâmbătă 1 februarie orele 9-12 și 17.30-19.30

duminică 2 februarie orele 9-11.30

Cu această ocazie vom învăța un set cu primele mișcări, denumite lao wu shi, care reprezintă bazele taijiquan, îmbinând în mod plăcut teoria cu exersarea și învățarea practicii taijiquan vom pătrunde în tainele acestei arte marțiale interne cu certe beneficii pentru sănătate, iar apoi puteți să vă alăturați unui grup cu antrenamente regulate.

Locația str. Aluminei nr. 88, puteți vedea pe harta de la Contact.

Preț:  260 de lei, dar în cazul plății până în 29 ianuarie prețul este de 220 lei.

Pentru a putea participa este necesar să vă înscrieți la:

taijior@yahoo.ro sau tel: 0773909125

 Vă așteptăm cu drag!