#Tai chi stilul Chen sau #dans de viață lungă

#Curs _de_ tai _chi …….. în curând

 

O artă marțială internă provenită din China practicată de sute de ani bazată pe o filozofie și cunoștințe medicale de mii de ani vă dă posibilitatea să vă descoperiți capabilități ascunse și să obțineți o armonie fizică și psihică deosebită.

Mișcarea este foarte importantă pentru sistemul imunitar și taijiquan-ul este cunoscut ca unul din tipurile de mișcare foarte eficiente pentru  îmbunătățirea sănătății, de aceea practicarea taijiquan este recomandată și de Organizația Mondială a Sănătății.

Prin modul de a practica, posturi și mișcări lente alternate cu unele energice, rapide este metoda prin care puteți să îmbunătățiți atât imunitatea cât și starea de sănătate în general.

Avantaje: poate fi practicat de aproape oricine, nu necesită echipamente costisitoare doar un trening și teniși , se învață de la simplu la dificil într-un ritm care să permită absorbirea noilor cunoștințe.

Chiar dacă aveți o condiție fizică bună veți constata că întotdeauna este loc de mai bine , iar dacă apar primele simptome de disconfort fizic la solicitări cu atît mai mult este nevoie de mișcare. Pe de altă parte denumirea de #meditație în mișcare este binemeritată datorită faptului că taijiquan ajută la calmarea minții și o mai bună concentrare.

Cel mai bine este totuși să încercați și abia atunci veți avea dovada celor de mai sus în cadrul unui #curstaichi.

O primă impresie despre stilul Chen vă puteți face din clipul alăturat:

https://youtu.be/ocTSRCdFdeI

Din videoclip se poate vedea de ce se mai spune despre taijiquan că este un #dans de viață lungă

Vom îmbina armonios practica cu teoria pentru ca fiecare participant să poată simți efectele exersării.

Aveți nevoie de haine lejere, încălțăminte comodă și dorința de a vă schimba viața în bine laughing

Programul #curs#taichi stilul Chen:

 

Informații și înscrieri la: taijior@yahoo.ro