Curs tai chi stilul Chen

pornește o nouă grupă de începători 5 noiembrie

 

O artă marțială internă provenită din China practicată de sute de ani bazată pe o filozofie și cunoștințe medicale de mii de ani vă dă posibilitatea să vă descoperiți și să obțineți o armonie fizică și psihică.

Mișcarea este foarte importantă pentru sistemul imunitar și taijiquan-ul este cunoscut ca unul din tipurile de mișcare cele mai eficiente pentru  îmbunătățirea sănătății, de aceea practicarea taijiquan este recomandată și de Organizația Mondială a Sănătății.

Prin modul de a practica posturi și mișcări lente alternate cu unele energice, rapide este metoda prin care puteți să îmbunătățiți rezistența corpului în fața agenților patogeni.

Avantaje: poate fi practicat de aproape oricine, nu necesită echipamente costisitoare doar un trening și teniși , se învață de la simplu la dificil într-un ritm care să permită absorbirea noilor cunoștințe.

Chiar dacă aveți o condiție fizică bună veți constata că întotdeauna este loc de mai bine , iar dacă apar primele simptome de disconfort fizic la solicitări cu atît mai mult este nevoie de mișcare. Pe de altă parte denumirea de meditație în mișcare este meritată datorită faptului că taijiquan ajută la calmarea minții și o mai bună concentrare.

Cel mai bine este totuși să încercați și abia atunci veți avea dovada celor de mai sus în cadrul unui #curstaichi.

Aveți nevoie de haine lejere, încălțăminte comodă și dorința de a vă schimba viața în bine laughing

Programul #curstaichistilulChen :

începând cu 5 noiembrie orele 19-20

Informații suplimentare la : 0773909125

Pentru participare este obligatorie înscrierea,  la:

taijior@yahoo.ro